Advokat ble pålagt å betale $ 5,2 millioner for å frigjøre Bitcoin-midler fra escrow

En advokat fra NYC har blitt beordret til å betale et kryptoforsikringsselskap mer enn $ 5 millioner etter å ha frigitt for tidlig de fleste av midlene sine som er avsatt til å kjøpe Bitcoin Future.

En føderal dommer har avgjort at en advokat i New York er ansvarlig for å tilbakebetale et kryptoinvesteringsselskap etter at han for tidlig ga ut frigjøringsmidler avsatt til å kjøpe 5 millioner dollar i Bitcoin

I følge en 13. august- rapport om Law360 bekreftet den amerikanske distriktsdommeren Alison J. Nathan at advokat Aaron Etra er på kroken for 4,6 millioner dollar til det San Francisco-baserte investeringsselskapet Benthos Master Fund. Den totale dommen var for 5 555 millioner dollar, pluss påløpte renter.

Kjennelsen kommer etter at Etra ikke klarte å vise til en rettsdato i april i New York City som bekreftet en voldgiftssamling og selve seansen ved International Chamber of Commerce International Court of Arbitration i Haag. Fraværene var medvirkende til at dommeravgjørelsen til fordel for kryptovalutaen.

„Han har bare seg selv å skylde,“ uttalte dommer Nathan. „Respondenten kunne ikke fremvise eller fremlegge bevis til tross for at han mottok varsel om voldgift og til tross for at han tydelig var pålagt å voldgive eventuelle tvister i henhold til Escrow-avtalen.“

Saken over tapt Bitcoin

Avtalen det gjelder er fra 2018, da Benthos nådde Etra for å fungere som en spaltemiddel for firmaets Bitcoin- kjøp ( BTC ). De to signerte en avtale – på passende måte kalt Bitcoin-avtalen – med Valkyrie Group, et antrekk som hadde til oppgave å finne tredjeparter som er interessert i å selge sine kryptobesetninger.

Opprinnelig hadde Benthos tenkt å kjøpe 5 millioner dollar i BTC – omtrent 10 000 mynter den gangen – og satte inn dette beløpet i sperrefondet. Uten å se godkjenningen fra Benthos, overførte Etra 4,6 millioner dollar av det totale Bitcoin-fondet ut av sperretak over to transaksjoner i august 2018, noe som aldri resulterte i at noen kryptoandeler ble sendt til firmaet.

Etter flere innspill fra Benthos som i det vesentlige ba Etra om å slutte å flytte penger ut av fondet og redegjøre for hva som skjedde med 4,6 millioner dollar, bestemte en domstol at advokaten måtte produsere alle dokumenter og informasjon relatert til de manglende midlene. Etra returnerte de resterende $ 400.000 og produserte poster over kommunikasjonen hans med Bitcoin-selgere, så tidligere forslag fra Benthos om å sanksjonere advokaten og finne ham i forakt for retten ble nektet.

Dommen er på til sammen 5,2 millioner dollar pluss renter. Dette kan være en skjult velsignelse for Etra, som potensielt kunne ha vært ansvarlig for 108 millioner dollar – som er nåverdien av BTC i fiat, hvis salget hadde gått gjennom på det tidspunktet.